Zážitková gastronomie v hotelu Horizont

24.10.2013 09:59

Gurmeti a milovníci dobrého vína si přijdou na své přesně na přelomu listopadu a prosince letošního roku. O víkendu 29.11.-1.12.2013 se v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou konají již 8. Gastronomické dny šéfkuchaře Jiřího Švestky. Probíhají maximálně dvakrát ročně, trvají pouhé 3 dny, ale zážitek zůstává na celý rok, stejně jako zájem přijet i příště a zvědavost, co šéfkuchař Švestka připraví tentokrát.

Snoubení pokrmů s víny v sobotu od 19:00
Vrcholem Gastronomických dnů je sobotní večer. Servírovat se bude pětichodové degustační menu snoubené s víny ze známého vinařství Chateau Valtice - Vinné sklepy Valtice. Jednotlivé chody průběžně osobně okomentují šéfkuchař hotelu Horizont Jiří Švestka a ředitel Vinných sklepů Valtice David Šťastný.

Kdo by sobotní degustaci nestihl, může si v HORIZONT cafe&restaurantu od pátku do neděle užívat nejen vybrané pokrmy z degustačního menu, ale i další speciality, připravované kuchařským týmem hotelu Horizont exkluzivně pro tento víkend.